Studio Varjokuva

 • Tätä me teemme

  Tuotamme video- ja valokuvauspalveluita Oulun alueella sekä Kainuussa. Meillä on käytössämme ihan riittävästi laadukasta Canonin valokuvaskalustoa, kattava mobiili studiosetti ja monipuolisten tarvikkeiden lisäksi myös kosolti kokemusta kaikenlaisista haastavistakin kuvauksista. Kahden vakituisen kuvaajan lisäksi työllistämme tarpeen niin vaatiessa freelancereita ympäri maata verkostomme kautta.

 • Etsimme malleja

  Haemme jatkuvasti uusia malleja yhteistyökumppaneillemme Suomeen ja Eurooppaan. Meillä on myös muutamia omia projekteja käynnissä, joista ilmoittelemme tällä sivustolla.

Haussa nyt:
 • Palvelut

  Sitä saa mitä tilaa, mutta meiltä ei aina ihan kaikkea. Vuonna 2019 keskitymme pääsääntöisesti seuraaviin:

 • Ota yhteyttä

  Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla sekä pari kuvaa itsestäsi (jpg). Kerro kuka olet ja miksi juuri sinä sopisit meille malliksi. Mikäli mielenkiintomme herää, niin otamme sinuun sähköpostilla yhteyttä ja sovimme tarkemmin kuvauksista. Laadimme myös sopimuksen kuvien käytöstä sekä mahdollisista palkkioista. Henkilökohtaisten tietojesi suojaaminen on meille tärkeää ja emme koskaan toimita kolmansille osapuolille mitään informaatiota ilman lupaa.

  Kaikki rekrytointimme hoitaa yhteistyökumppanimme IT-konsultointipalvelu Nova Empiria.

  Hakemukset ja muut yhteydenotot sähköpostiin: rekry@empiria.fi

Studio Varjokuva 2019