Digitaalisen aikakauden isännöintipalvelut

Osaksi Nova Empiria osakeyhtiön palvelukokonaisuutta on liittynyt vuoden 2019 alusta uusi yksikkö, joka hoitaa päätoimisesti taloyhtiöiden ja vesiosuuskuntien isännöintejä. Operoimme Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun alueilla, mutta monipuoliset sähköiset etäpalvelut kattavat koko Suomen. Yksikkö aloittaa toimintansa keväällä 2019 ja palvelut sekä muut sisällöt tarkentuvat vielä talvikuukausien aikana.

Perinteisen taloyhtiöiden isännöinnin rinnalle on nykyisin noussut vesi-isännöinti sekä sähköisiin palveluihin erikoistunut digi-isännöinti. Vesi-isännöitsijä voi esimerkiksi toimia vesilaitoksen toimitusjohtajana, hallinnon apulaisena tai hän voi tarvittaessa hoitaa koko laitoksen hallinnolliset tehtävät. Digi-isännöitsijän toimintakenttä voi olla vielä laajempi ja työtehtävät voivat vaihdella suuresti. Töihin kuuluvat verkkopohjaisten sovellusten ylläpito, älykotien laitteistojen hallinta sekä kaikenlaisten muiden digitalisaatioon liittyvien tehtävien hoito.

Taloyhtiöt

Palvelukokonaisuuteen kuuluvat muun muassa kokonaisvaltainen kiinteistöjen isännöinti, taloushallinto, urakoiden kilpailutus, konsultointi ja juridiikka. Etähallinnan työkalut, toimintojen sähköistäminen ja taloyhtiöiden omat nettisivut.

Vesiosuuskunnat

Siirrämme osuuskunnan toiminnot ajantasaiseen sähköiseen hallintaan. Kirjanpito, laskutus, tilintarkastus, viranomaisyhteistyö, näytteidenotto, budjetointi, verkkosivut, mobiilisovellukset, suunnitelmat, etähallinta, kilpailutus, koulutus ja kaikki muut mahdolliset osuuskuntien tehtävät hoidamme vuosien kokemuksella yhdessä koulutettujen ammattilaisten kanssa.

Digi-isännöinti

Digitalisaation tarjoamat modernit työkalut avaavat mahdollisuuksia uudenlaiseen nopeaan, kohdennettuun sekä joustavaan isännöintiin. Asiakkuuksien hallintajärjestelmät, sähköinen viestintä, automatisointi ja monenlaiset tekniset etähallinnan työkalut vapauttavat resursseja muihin tehtäviin sekä helpottavat suurienkin kokonaisuuksien käsittelyä. Digi-isännöintiä voidaan hyödyntää nykyisin lähes kaikilla aloilla, joissa esimerkiksi paperityöt voidaan korvata sähköisillä asiakirjoilla. Voidaan monipuolisesti jättää useat rutiinityöt automaation tehtäväksi. Etäluettavat mittarit ja anturit ovat tätä päivää. Teknologia tarjoaa haastaviinkin tehtäviin helpotusta monilla eri osa-alueilla.

Lähetä meille sähköpostia

Pyydä meiltä tajous isännöintipalvelusta sähköpostilla. Soittelemme ja sovitaan tapaaminen.

rekry@empiria.fi